Halálos kamionbaleset történt az M5-ösön Táborfalvánál

Kék hírek, 2018.08.06

Három kamion összeütközött az M5-ös autópályán, Táborfalvánál hétfőn, a Budapest felé vezető oldalon. A balesetben egy ember meghalt, többen megsérültek, az útszakaszt lezárták.

Halálos kamionbaleset történt az M5-ösön Táborfalvánál A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) közleménye szerint a baleset az M5-ös autópálya 56-os kilométerénél történt, egyelőre ismeretlen okból.

Az első információk szerint a Táborfalva külterületén történt balesetben többen megsérültek és a katasztrófavédelem közöltése alapján az egyik jármű utasa meghalt.

A helyszíni szemle idejére az autópálya érintett szakaszát lezárták, a forgalmat Lajosmizsénél az 5-ös útra terelik - írta a PMRFK.

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt mondta: a balesetnek további két súlyos és egy könnyű sérültje van. A kamionok veszélyes anyagot nem szállítottak. A műszaki mentés még folyamatban van.

Az Útinform honlapján azt írja: az erős forgalom miatt, az M5-ös autópályán Újhartyánnál kiépített terelésben jelentős torlódásra kell készülni. A főváros felé már a baleset előtt is több mint 2 órával hosszabb volt a menetidő.
(MTI)

Galériánk

Halálos kamionbaleset történt az M5-ösön Táborfalvánál Halálos kamionbaleset történt az M5-ösön Táborfalvánál
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!