TV műsor

Halált okozó testi sértés elkövetőjét keresi a rendőrség Pécsen

Kék hírek, 2019.08.12

Halált okozó testi sértés elkövetőjét keresi a rendőrség Pécsen, ezért ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki - közölte a rendőrség a honlapján hétfőn.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság (BMRFK) azt írta, hogy egy 74 éves férfi holttestére bukkantak július 15-én Pécs külvárosában. A férfi halálát idegenkezűség okozta.

A közlemény szerint a férfi június végén indult el otthonából rokonaihoz két napra, de eltűnt, ezt követően kezdték őt keresni a rendőrök.

A BMRFK vezetője nettó ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki annak, aki az elkövető személyéről olyan adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a +367272504400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható +3680555111 "Telefontanú" zöld számán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen a BMRFK Bűnügyi Osztályán.
(MTI)


Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!