Helyszíni bírságot kapott a Lamborghinivel balesetező olasz kisteherautó sofőrje

Kék hírek, 2022.11.22

Szerencsére nem sérült meg senki abban a balesetben, amely szombat déli 12 óra előtt történt az M5-ös autópálya 151-es kilométerszelvényében, Szatymaz közelében, ahol egy olasz kisteherautó, valamint egy Lamborghini Huracán ütközött össze.

Lamborghini baleset M5 A balesetet az olasz rendszámú kisteherautó sofőre okozta azzal, hogy a nem nézett szét elég körültekintően, így a szabálytalan sávváltás okozhatta a balesetet, amelyben a másik fél egy román rendszámú Lamborghini Huracán Evo volt. Azt nem lehet tudni, hogy a sportautó mennyivel közlekedett, de egyes információk szerint talán nem tartotta be a 130 km/h-ás sebességkorlátozást.  

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a hibázó sofőr helyszíni bírságot kapott, az elsőbbség és az előzés szabályainak megsértése miatt. A rendőrségnek arról azonban nincs tudomása, hogy több sportautó versenyzett volna a sztrádán, volt olyan oldal ahol ez megjelent. A Lamborghini Huracán elszállításáról a tulajdonosa gondoskodott - tájékoztatta szerkesztőségünket a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság. Akárhogy is, a sportautóban jelentős kár keletkezett, tekintve, hogy nyíltak a légzsákok és az eleje is alaposan összetört, beleértve az autó drága fényszóróját is, ami önmagában is egy kisebb vagyon.


(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!