TV műsor

Hétfőtől újra megnyitja ügyfélszolgálati irodáit a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.

Kék hírek, 2021.04.15

Hétfőtől ismét megnyitja ügyfélszolgálati irodáit a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.), a koronavírus-járvány miatt bevezetett kormányzati védelmi intézkedések fokozatos feloldásának köszönhetően - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel.

A NÚSZ Zrt. mindent megtesz az ügyfeleinek és dolgozóinak egészségének megőrzése érdekében, ezért az ügyfélszolgálati irodákban - azok méretétől függően - egyszerre egy vagy két ügyfél tartózkodhat. Az ügyféltérben mindenki számára kötelező az orrot és a szájat eltakaró maszk viselése és a belépést követően a kihelyezett kézfertőtlenítő használata.

A társaság arra kéri ügyfeleit, hogy a várakozás közben is tartsák be a legalább másfél méteres védőtávolságot, lehetőség szerint kísérő nélkül érkezzenek, és készpénz helyett bankkártyával fizessenek. Egyúttal arra is felhívták a figyelmet, hogy betegen, lázasan ne keressék fel az irodákat.

A társaság 19 ügyfélszolgálati irodájának elérhetőségéről és nyitva tartásáról a nemzetiutdij.hu oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!