Hosszú a várakozás a röszkei határátkelőknél

Kék hírek, 2022.07.23

A Nyugat-Európából hazatérő vendégmunkások és a nyaralók miatt hosszú a várakozás a röszkei határátkelőhelyeken szombat délelőtt - közölte a rendőrség a honlapján.

A röszkei autópálya-határátkelőhelyen személygépkocsival Szerbiába tartóknak háromórás, az onnan érkezőknek kétórás várakozásra kell számítaniuk. Az autóbusszal utazóknak mindkét irányban egy-egy órát kell várakozniuk. A röszkei közúti határátkelőhely kilépőoldalán három órát várakoznak az autósok.

Intenzív a forgalom a kisebb határátkelőhelyeken is. A júliusban és augusztusban 7 és 22 óra között működő ásotthalmi közúti határátkelőhelyen két órát, a 7 és 19 óra között üzemelő tiszaszigeti, illetve kübekházi átkelőnél egy órát kell várni a kilépésre.

Erős a forgalom a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen is, a Romániából érkezőknek és az oda utazóknak egyaránt egyórás várakozásra kell felkészülniük, ahogy a nagylaki közúti határátkelőhely belépőoldalán is. Az utazók itt választhatják a kiszombori közúti határátkelőhelyet, amely egész nap működik.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a rendőrségi útinformációs rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével tájékozódhatnak.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!