Ismét járható az M3-as autópálya borsodi szakasza Mezőkeresztesnél

Kék hírek, 2019.01.21

Ismét járható az M3-as autópálya Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szakasza a geleji pihenő térségében, ahol hétfőn kora reggel több ember halálát okozó közlekedési baleset történt - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Halálos baleset az M3-ason Mezőkeresztesnél Dobi Tamás elmondta: befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés, az útlezárást feloldották.

A sajtóreferens közölte, az autópálya 142-es kilométerénél, Mezőkeresztes térségében, a Budapest felé vezető oldalon nyolc jármű ütközött. A sűrű ködben egy személyautó hátulról nekiütközött egy kamionnak, majd megpördült és az érkező járműveknek csapódott.

A balesetben egy férfi a helyszínen, ketten - egy férfi és egy nő - a kórházba szállításuk közben haltak meg. Ketten súlyos, négyen - köztük egy csecsemő - könnyű sérülést szenvedtek, őket a mentők kórházba vitték.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az intézménybe szállított sérültek közül két ember állapota életveszélyes, az intenzív osztályon kezelik őket.

(FOTÓ)
(MTI)

Galériánk

Halálos baleset az M3-ason Mezőkeresztesnél Halálos baleset az M3-ason Mezőkeresztesnél
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!