Június közepétől változik a 2-es, a 4-6-os villamos és a csepeli HÉV közlekedése

Kék hírek, 2020.06.05

Június közepétől változik a 2-es, a 4-es és a 6-os villamos, valamint a csepeli HÉV (H7) közlekedése a Soroksári út és a Haller utca csomópontjában épülő villamosvágány-kapcsolat, valamint a csepeli Kvassay-híd felújítása miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint az új villamosvágány építése miatt június 15-től a 2-es villamos rövidített útvonalon, a Jászai Mari tér és a Haller utca között közlekedik majd. A csepeli HÉV pedig várhatóan év végéig csak Csepel és a Kvassay híd között jár a híd felújítása miatt, a Boráros térre pótlóbusszal lehet majd eljutni.

Csütörtöktől augusztus 5-ig pótlóbusz közlekedik a 4-es és a 6-os villamos vonalán a dél-budai végállomások és a Corvin-negyed, valamint Dél-Buda és a Goldmann György tér között a villamosvágány felújítása miatt - írták.

Hozzátették: a Bosnyák téren átépítik a villamos kocsiszín előtti vágányhálózatot, ezért jövő hét szombattól augusztus közepéig a 3-as, a 62-es és a 69-es villamos helyett is pótlóbuszok járnak.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!