Kábítószer-kereskedő bűnbandára csapott le a rendőrség

Kék hírek, 2021.01.29

Összehangolt akcióban négytagú bűnszövetségre csaptak le a rendőrök, a gyanúsítottak több megyében kábítószert terjesztettek - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu honlapon.

Szeptemberben kábítószer-kereskedelem miatt rendeltek el nyomozást - írták -, amelynek eredményeként januárban kiderült, hogy a bűncselekménnyel egy bűnszövetségben tevékenykedő négytagú társaság gyanúsítható.

A székesfehérvári, a bácsalmási és a két budapesti férfit szerdán összehangolt akcióban fogták el Fejér, Somogy, Veszprém és Bács-Kiskun megyei rendőrök, valamint a Készenléti Rendőrség munkatársai. Az akcióban mintegy százan vettek részt - olvasható a közleményben.

A házkutatásokon a rendőrök tizenegy kilogrammnyi kábítószergyanús anyagot, több mint 25 millió forint értékű magyar és külföldi készpénzt, személyautót, telefonokat és a bűncselekménnyel kapcsolatba hozható tárgyi bizonyítási eszközöket foglaltak le.

A rendőrség a gyanúsítottakat őrizetbe vette, bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt kihallgatta őket, és kezdeményezte letartóztatásukat.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!