Késes támadót fogott el egy ebédelni készülő rendőr

Kék hírek, 2022.08.22

Késsel felfegyverkezve próbált meg kirabolni két férfit egy 39 éves férfi Budapesten, az esetről biztonsági kamera felvétel is készült.

Rendőrség A férfi először késsel a kezében lépett oda egy gyalogoshoz augusztus 16-án 12. 30 körül a XX. kerületi Ady Endre utcában, majd pénzt követelt. A sértett azonban nem ijedt meg, ellökte magától a férfit. A késes támadó nem adta fel, bement egy közeli lottózóba, ahol az egyik férfitól szintén pénzt követelt, miközben késsel fenyegette. Miután a férfi a szúrások elől kitért, támadója megütötte, majd kiment az üzletből. A megtámadott férfi szerencsére nem sérült meg.

A két megtámadott férfi meglátott egy kifőzde előtt parkoló rendőrautót, ezért bementek segítséget kérni. Az egyenruhás éppen ebédért állt sorban, rögtön a két férfi segítségére sietett, majd elfogta az elkövetőt.

A 39 éves férfit kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérlete és kétrendbeli súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki és vették őrizetbe, majd letartóztatták.



(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!