Késnek a vonatok a Budapest-Miskolc és a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon

Kék hírek, 2021.05.08

Továbbra sem működik a vasúti biztosítóberendezés Kőbánya-felsőn, valamint a Kőbánya-felső és Rákos közötti szakaszon, ezért a Budapest-Hatvan-Miskolc és a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon 30-50 perccel hosszabb a vonatok menetideje - közölte a Mávinform szombat délután az MTI-vel.

A korábbi tájékoztatás szerint Kőbánya-felsőn és az onnan Rákosig tartó szakaszon kábelelvágás miatt nem működik a biztosítóberendezés, Rákoson pedig váltóhiba lassítja a vonatforgalmat.

A vasúttársaság közleménye szerint a szakemberek dolgoznak a helyreállításon, de szombat este is számolni kell hosszabb menetidővel és ideiglenes menetrendi korlátozásokkal.

A budapesti Keleti pályaudvar és Gödöllő között az egri Agria InterRégió vonatok minden állomáson és megállóhelyen megállnak. A Keleti pályaudvarról a minden óra 35 perckor, valamint a Gödöllőről a Keleti pályaudvarra minden óra 46 perckor induló vonatok nem közlekednek.

Nem járnak a sülysápi vonatok sem, a Keleti pályaudvar és Szolnok közötti zónázó vonatok minden állomáson megállnak.

A Szolnok-Sülysáp felől érkező vonatok Rákosig közlekednek és onnan indulnak vissza. Rákosra az Agria InterRégió vonatokkal lehet eljutni a Keleti pályaudvarról - tudatta a Mávinform.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!