Késsel támadt menyasszonyára egy holland férfi

Kék hírek, 2022.12.06

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlete miatt indított nyomozást egy holland férfi ellen, aki még 2021. novemberében támadt rá menyasszonyára.

Holland férfi, kés
A 34 éves holland férfi menyasszonyával átutazóban volt Békéscsabán, Bulgáriába szerettek volna eljutni vonattal, mert a férfi azt tervezte, hogy ott vállal munkát. A pár 2021. novemberében a vasútállomáson lévő sörözőben mulatta az időt, a férfi erősen italozott, majd viselkedése miatt kitessékelték a vendéglátóhelyről. Ezután a pár taxiba ült és visszaindultak a hotelbe, azonban a férfi útközben erőszakossá vált, fenyegette a menyasszonyát, azt mondta neki, hogy megöli és tíz részre szabdalja, majd menet közben kinyitotta a kocsi ajtaját. A taxi sofőrje ekkor megállt, majd a férfi kiszállt, behajolt a hátsó ülésen és megütötte menyasszonyát. A taxis ezt látva a másik ajtón kiengedte a nőt, de akkor a vőlegénye kést rántott és azzal üldözni kezdte menyasszonyát az autó körül, majd a nyakán, valamint a mellkasán is megsebezte. A bántalmazásnak több szemtanúja is volt, majd a nőt két férfi vette fel az autójába és értesítették a rendőrséget.  

A holland férfi elmenekült a helyszínről, a rendőrök azonban másnap a vasútállomás közelében elfogták, őrizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatását is. A férfi azóta is letartóztatásban van. A rendőrség az ügy iratait átadta az ügyészségnek.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!