Két évig bújkált a csanyteleki férfi, végül kattant a bilincs

Kék hírek, 2022.05.08

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai május 5-én fogták el azt a 41 éves csanyteleki férfit, aki még 2016-ban okozott halálos autóbaleset Szegvár közelében.

Baleset Szegvár 2016 Több elfogató parancs is érvényben volt azzal a férfival szemben, aki kábítószert fogyasztott, majd bódult állapotban ült volán mögé 2016. november 25-én és így okozott halálos autóbalesetet. A férfi két ismerősével utazott, majd Szegvár közelében lesodródott járművével az útról, ahol fának csapódott. A balesetben egy ember életét vesztette. A 41 éves csanyteleki férfit a bíróság 2020. júliusában szabadságvesztésre ítélte, de a kiszabott börtönbüntetését nem kezdte meg, ezért elfogatóparancsot adtak ki ellene.  

Csaknem két éven át sikerrel bújkált az egyenruhások elől, egészen május ötödikéig, amikor is a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság felderítő osztálya és a Csongrádi Rendőrkapitányság nyomozói kiderítették a tartozkodási helyét, majd a nyomozók a közterületi támogató alosztály munkatársaival együttműködve elfogták a többszörösen is körözött férfit, akit a Szegedi Fegyház és Börtönbe szállítottak, így megkezdheti börtönbüntetésének letöltését.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!