Két fiatal lány előtt is önkielégítést végzett, elfogták

Kék hírek, 2022.09.08

Két rendbeli szeméremsértéssel gyanúsítják a szigetszentmiklósi rendőrök azt a 34 éves férfit, aki a HÉV utasait zaklatta szeméremsértő módon.

Rendőrség
A 34 éves, hajléktalan szállón élő férfi augusztus 18-án este a Szigethalom és Szigethalom-alsó HÉV állomások között végzett önkielégítést egy női utas szeme láttára, majd megfogta egy 19 éves lány kezét. A fiatal többször ellökte magától az illetlen férfit, majd leugrott a megálló szerelvényről.  Mint később kiderült a férfinek nem ez volt az első hasonló tette, hiszen Közvágóhíd-Ráckeve közötti vonalon egy 20 éves lány mellé állt, lehúzta sliccét, majd szintén önkielégítést végzett. A fiatal nő megijedt, a szerelvény hátsó részébe rohant, majd leszállt a járműről.  A szigetszentmiklósi nyomozókat egy grafika is segítette az elfogásban, amelynek az elkészítésében a férfi áldozatai segítettek. Három hét alatt szűkítették az elkövetők körét, majd egy fővárosi parkban fogták el a feltételezett elkövetőt. A férfi gondnoka és védője jelenlétében panaszt tett a gyanúsítás ellen és nem volt közreműködő a rendőrökkel.  

A 34 éves, hajléktalan szállón élő férfi ellen két rendbeli szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.  

&t=20s
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!