Kiskorút megerőszakoló férfi ellen emeltek vádat Komárom megyében

Kék hírek, 2019.02.18

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki húsklopfolóval bántalmazott egy kiskorú lányt, majd háromszor megerőszakolta - közölte a megyei főügyész hétfőn az MTI-vel.

Reszl Ildikó tájékoztatása szerint a férfi tavaly áprilisban az Oroszlány és Bokod közötti földúton a bokrok közé csalta a lányt, majd hátulról húsklopfolóval háromszor fejbe ütötte, fojtogatta, és megerőszakolta.

A férfi ezután sem engedte távozni a kiskorút, sátrat állított fel a helyszínen, majd a sértettet még kétszer megerőszakolta.

A lánynak a bántalmazás következtében arccsonttörése, orrcsonttörése, több zúzódása és horzsolása keletkezett, továbbá a nyakát érő szorítás alkalmas volt reflexes szívmegállás, azaz halálos eredmény előidézésére - közölte a főügyészség.

Az elkövető ellen tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak, életveszélyt okozó testi sértés és személyi szabadság megsértése miatt emeltek vádat.

Az ügyészség indítványozta, ha a szexuális erőszak miatt már korábban elítélt férfi az előkészítő ülésen a bűncselekmények elkövetését beismeri, úgy őt a Tatabányai Törvényszék 12 év fegyházbüntetésre ítélje.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!