Kislánya ellen követett el szexuális erőszakot egy férfi - vádemelés

Kék hírek, 2022.09.05

Vádat emeltek egy 29 éves férfi ellen szexuális erőszak bűntette miatt, amelyet saját, kilencéves kislánya sérelmére követett el - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség hétfőn az MTI-t.

A vádlott abban a borsodi faluban lakik, ahol közös gyermekük édesanyja, de nem él együtt a családdal. Tavaly áprilisban az anya megkérte a férfit, hogy vigye el a kislányt a szomszéd településre, iskolába. A vádlott kerékpárral vitte a gyereket, akit azonban - betegsége miatt - nem fogadtak az iskolában, így visszafordultak - ismertették.

A vádirat szerint a két település közötti úton megálltak, a vádlott arcon ütötte a kislányt, levette az alsóneműjét, majd szexuális erőszakot követett el ellene. Este a nagymamának a gyerek elmondta, hogy mit tett vele az apja.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő, büntetett előéletű vádlottra fegyházbüntetés kiszabását (azzal, hogy ne lehessen feltételes szabadságra bocsátani), valamint szülői felügyeleti jogának megszüntetését indítványozta, valamint végleges eltiltását minden olyan foglalkozás gyakorlásától, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, gondozását végezné - közölték.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!