Korábbi élettársát titokban megfigyelő nő ellen emeltek vádat Szegeden

Kék hírek, 2022.03.08

Vádat emeltek egy szegedi nővel szemben, aki hónapokon keresztül titokban fölvette azt, amikor korábbi élettársa a közös gyerekükkel volt láthatáson - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

Rendőrség-felirat Szanka Ferenc közölte, a nőt tiltott adatszerzés bűntettével vádolják.

A szülők 2018-ban kötöttek egyezséget a bíróság előtt arról, hogy az akkor hároméves közös gyermekükkel a férfi miként tarthatja a kapcsolatot. A megállapodás értelmében a férfi az anya lakásában találkozhatott gyermekükkel.

2018 decembere és 2019 áprilisa közötti a vádlott titokban egy kamerát helyezett el a lakásában, mellyel a láthatás alatt történteket a férfi tudta és beleegyezése nélkül rögzítette. A vádirat szerint a nő a találkozókról 23 napon készített alkalmanként több órányi videót. Emellett hangfelvételek is készültek a kapcsolattartás során elhangzottakról, és a nő fölvette a férfival folytatott beszélgetéseket is.

A nő a felvételeket az általa a kapcsolattartás újraszabályozása érdekében indított polgári perben pendrive-on benyújtotta a Szegedi Járásbírósághoz, a férfi ekkor szerzett tudomást a történtekről - tudatta a csoportvezető ügyész.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!