Lengyel buszbaleset - Mentők: egy gyermek is súlyosabban sérült

Kék hírek, 2020.08.09

Az elsődleges adatok szerint hárman - köztük egy öt év körüli gyermek - sérült súlyosabban vasárnap reggel az M5-ös autópályán Kiskunfélegyházánál történt buszbalesetben, amelyben egy ember meghalt - közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-vel.

Felborult egy busz, meghalt egy ember az M5-ös autópályán Vincze-Messzi Adél a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-nek elmondta: a buszon a baleset idején 46-an voltak, két sofőr és 44 utas. A balesetben egy ember meghalt, 34-en pedig megsérültek - írták.

Győrfi Pál kiemelte: a mentést két mentőhelikopter és 14 mentőautó végzi, jelenleg is tartanak még a kórházi átadások. A balesetben egy 35 éves férfi halt meg a helyszínen - mondta a szóvivő. Hozzátette: minden utast kórházba visznek vizsgálatokra. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a lengyel utasszállító autóbusz vasárnap reggel fél hét körül tért le az útról és borult árokba az M5-ös autópályán Kiskunfélegyházánál. Az autópályát a főváros irányába teljes szélességében lezárták. A rendőrség tájékoztatása szerint a Budapest felé tartó járműveket a kisteleki lehajtónál a 140-es kilométerszelvényben terelik le az M5-ösről, és csak a 114-es kilométerszelvényben Kiskunfélegyházánál térhetnek vissza a sztrádára.
(MTI)

Galériánk

Felborult egy busz, meghalt egy ember az M5-ös autópályán Felborult egy busz, meghalt egy ember az M5-ös autópályán Felborult egy busz, meghalt egy ember az M5-ös autópályán
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!