Letartóztatták a lőfegyvert és lőszert értékesítő sárbogárdi férfit

Kék hírek, 2019.05.10

Elrendelte a Székesfehérvári Járásbíróság pénteken annak a sárbogárdi férfinak a letartóztatását, aki a Székesfehérvári Járási Ügyészség szerint engedély nélkül tartott lőfegyvereket és lőszereket, valamint értékesítette is azokat - közölte a Fejér Megyei Főügyészség az MTI-vel.

A közlemény szerint a gyanúsított büntetett előéletű, hasonló bűncselekmény miatt 2014-ben kiszabott felfüggesztett börtönbüntetésének próbaideje alatt követte el az újabb bűncselekményeket.

A férfit lőfegyverrel és lőszerrel üzletszerűen elkövetett visszaéléssel gyanúsítják. A rendőrség a lakóhelyén, valamint élettársánál is több lőfegyvert és töltényt foglalt le.

Várhomokiné Rabi Noémi, a Fejér Megyei Főügyészség szóvivője az MTI érdeklődésére azt mondta, a gyanúsított ezres nagyságrendben tartott lőszereket és többször tíz darab fegyver volt nála. Arra a kérdésre, hogy van-e összefüggés a szerdán letartóztatott kálozi férfi és a mostani eset között, közölte: a rendőrség vizsgálja, van-e kapcsolat a két gyanúsított között.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!