Letartóztatták az élettársát életveszélyesen megkéselő budapesti nőt

Kék hírek, 2020.04.02

Egy hónapra elrendelték egy budapesti nő letartóztatását, aki a gyanú szerint hétfőn a XIV. kerületi lakásukban megkéselte élettársát - tájékoztatta a Fővárosi Törvényszék csütörtökön az MTI-t.

A pár hétfő éjszaka szóváltásba keveredett, eközben a nő egy húszcentis pengéjű késsel többször megszúrta a férfit, aki a bántalmazás miatt életveszélyesen megsérült - írták.

A közlemény kitér arra, hogy a nő büntetlen előéletű, de folyik ellene egy másik nyomozás is, súlyos testi sértés miatt, amelyet ugyancsak az élettársa ellen követett el. Az eljárás adatai szerint a nő és élettársa között rendszeresek voltak a tettlegességig fajuló veszekedések. A Budai Központi Kerületi Bíróság szerint így feltételezhető, hogy a nő kényszerintézkedés hiányában újabb bűncselekményt követne el a férfi ellen.

A közlemény rögzíti azt is, hogy a gyanúsított az élettársától függ anyagilag, a férfi által bérelt lakásban él, más tartózkodási helyet megjelölni nem tudott. Ezért a bíróság nem látott lehetőséget a letartóztatásnál enyhébb intézkedésre nem végleges végzésében - közölték.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!