Letartóztattak egy nőkre támadó férfit

Kék hírek, 2021.07.20

Letartóztatott a Veszprémi Járásbíróság egy férfit, aki két nőt is megtámadott és szexuális cselekményre akart kényszeríteni a Bakonyban 2021 nyarán - közölte a Veszprém megyei főügyész kedden az MTI-vel.

A végzés nem jogerős.

Orbán György közleménye szerint a 44 éves férfi június 29-én felmászott egy vadlesen olvasó kiskorú lányhoz, ismerkedni kezdett vele, egyre közelebb húzódott hozzá, majd amikor a lány felállt, hogy elmenjen, magához rántotta és tapogatni kezdte. A sértett megrúgta a férfit, majd elmenekült.

A gyanúsított július 10-én vadőrnek adta ki magát egy egyedül túrázó nőnek, és felajánlotta, hogy megmutat neki egy közeli épületromot. A helyszínre érve a férfi szexuális cselekményre akarta kényszeríteni a sértettet, de a nő ütlegelni kezdte a támadóját, aki emiatt egy idő után elengedte.

A férfit július 14-én őrizetbe vették, és gyanúsítottként hallgatták ki szeméremsértés vétsége és szexuális kényszerítés megalapozott gyanúja miatt.

A Veszprémi Járási Ügyészség a szökés, elrejtőzés, az eljárás megnehezítése és a bűnismétlés veszélye miatt a férfi letartóztatását indítványozta, a Veszprémi Járásbíróság pedig az indítványnak helyt adva ezt egy hónapra elrendelte - olvasható a közleményben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!