Már nem ég az ATV-székház teteje, a tűzoltók az izzó részeket oltják

Kék hírek, 2018.11.30

Már nem ég a péntek délután kigyulladt tv-székház teteje a főváros X. kerületében, a Kőrösi Csoma Sándor úton, a tűzoltók a szigetelés izzó részeit oltják el - tájékoztatta az MTI-t Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője. Az MTI úgy tudja, hogy az ATV székházáról van szó.

Már nem ég az ATV-székház teteje, a tűzoltók az izzó részeket oltják Kolozsi Péter elmondta: a tűzoltók alulról, az álmennyezet felől jutottak el a fém héjazat és az álmennyezet közötti szigeteléshez, ahol már nincs tűz, de izzó területek vannak, - amelyek belobbanhatnak, visszagyulladhatnak -, ezért ezeknek a megszüntetésén dolgoznak. A tűzoltók a szigetelés teljes hosszában megbontják az álmennyezetet, hogy lássák, mekkora területen izzik - tette hozzá.

Kolozsi Péter korábbi tájékoztatása szerint a tűzesetben nem sérült meg senki. Az épületet kiürítették, harminc ember hagyta el a székházat.
(MTI)

Galériánk

Már nem ég az ATV-székház teteje, a tűzoltók az izzó részeket oltják Már nem ég az ATV-székház teteje, a tűzoltók az izzó részeket oltják
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!