Még ketten vannak kórházban a gyenesdiási villámcsapás sérültjei közül

Kék hírek, 2018.08.06

Még ketten vannak kórházban a gyenesdiási villámcsapás négy sérültje közül.

Péntek délután négy embert (három nőt és egy férfit) vittek a mentők kórházba, miután a gyenesdiási strandon villám csapott egy fába és az alatta álló emberekbe.

A villám közvetlenül három embert sújtott - közülük két sérültet a helyszínen újra kellett éleszteni -, a negyedik pedig esés során szerzett könnyebb fejsérüléseket.

Kvarda Attila, a Keszthelyi Kórház főigazgatója az MTI érdeklődésére hétfőn közölte, hogy a hétvégén elhagyhatta a kórházat az a német nő, aki esése miatt szenvedett könnyebb sérüléseket, illetve szintén hazatérhetett az a fiatal nő, akit közvetlenül is sújtott a villámcsapás.

Rajtuk kívül egy középkorú férfit vittek a keszthelyi egészségügyi intézménybe, de ő is jól van, a hétvégén a keszthelyi intenzív osztályról átvitték Zalaegerszegre, a Zala Megyei Szent Rafael Kórház kardiológiai osztályára.

Kvarda Attila megerősítette az MTI információját, hogy a villámcsapástól megsérült páciensek egy család tagjai, az apát és lányát ápolták Keszthelyen, az anyát pedig a szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórházba vitték mentőhelikopterrel.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!