Meghosszabbították a röszkei és az ásotthalmi közúti határátkelőhely nyitvatartását

Kék hírek, 2019.07.19

A nyári idegenforgalmi időszakra tekintettel meghosszabbított nyitvatartással dolgozik a röszkei és az ásotthalmi közúti határátkelőhely hétfőtől - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.

Szabó Szilvia elmondta, az átkelők hétfőtől július 29-ig 7 és 22 óra között fogadják az utasokat.

A többi határátkelőhely az eddig megszokott rendben működik Csongrád megyében: a röszkei és a csanádpalotai autópálya-határátkelőhely 24 órában, a kiszombori és nagylaki közúti határátkelőhely szintén egész nap, míg a tiszaszigeti közúti határátkelőhely 7 és 19 óra között fogadja az utasokat.

A hétvégén a Csongrád megyei autópálya-határátkelőket használók a nyári csúcsidőszaknak megfelelően hosszabb-rövidebb várakozási időre számíthatnak. A megnövekedett forgalom oka, hogy a Nyugat-Európában dolgozó vendégmunkások szabadságra, a turisták pedig nyaralni indulnak.

A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a www.police.hu oldal határinfó rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!