Meghosszabbították a sólyi gyermekgyilkosság gyanúsítottjának letartóztatását

Kék hírek, 2018.10.04

További két hónappal meghosszabbította a sólyi gyermekgyilkosság gyanúsítottjának letartóztatását az ügyészi indítványnak helyt adva a bíróság - közölte a Veszprém Megyei Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.

A közlemény szerint az ügy fiatalkorú gyanúsítottja ellen különös kegyetlenséggel, tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt folyik nyomozás.

A bírói végzés szerint a gyanúsított szabadlábra kerülése esetén tartani kellene a szökésétől, elrejtőzésétől, emellett a bizonyítás megnehezítésének, meghiúsításának megakadályozása érdekében is szükségesnek ítélte a bíróság a letartóztatás ismételt meghosszabbítását - közölte az ügyészség.

A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint a nyolcéves sólyi kislány eltűnéséről májusban édesapja tett bejelentést, a holttestet másnap hajnalban találták meg a szomszédos Királyszentistván közelében. A gyilkossággal gyanúsított 16 éves hajmáskéri fiatalt még aznap elfogta a rendőrség, és miután beismerő vallomást tett, a bíróság elrendelte a letartóztatását.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!