Megnyitják a forgalom előtt az Etele út-Hadak útja kereszteződést

Kék hírek, 2018.08.16

Holnap délutántól megnyitják a gépjárműforgalom előtt a XI. kerületi Etele út-Hadak útja kereszteződést, így a Hadak útjáról jobbra és balra is rá lehet majd kanyarodni az Etele útra - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

Az 1-es villamos meghosszabbításához kapcsolódó munkák ütemváltása miatt nyitják meg a kereszteződést, az Etele úton a Hadak útja és a Somogyi út közötti szakaszon visszaáll a kétirányú forgalom az Etele út északi (Bikás parkhoz közelebb eső) útpályáján.

Ezzel egy időben lezárják a forgalom elől a Somogyi utat a Gyergyótölgyes utca és az Etele út között. Ezért a Gyergyótölgyes utca ideiglenesen zsákutcává válik: a Hadak útjáról csak célforgalom - a Volánbusz, a BKK autóbuszai, valamint a P+R parkolót használó járművek - hajthatnak be.

A Gyergyótölgyes utcából kihajtóknak - ahogy korábban is - elsőbbséget kell majd adniuk a Hadak útján közlekedőknek. Ez a forgalmi rend várhatóan augusztus 31-ig lesz érvényben, utána a Somogyi út ismét járható lesz kétszer egy sávon - közölte a BKK.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!