Megújuló autóflottát ígér a GreenGo

Kék hírek, 2021.11.03

Nagyobb hatótávolságú, korszerűbb autók váltják a régieket a GreenGo flottájában - közölte a budapesti autómegosztó társaság az MTI-vel szerdán.

A GreenGo 320 darabos, kizárólag elektromos autókból álló flottája a korszerűsítéssel együtt bővülni is fog. Az új járművek beszerzését az ügyféligényekkel indokolták, ugyanis - mint írták - egyre többen akarnak Budapesten kívülre, akár több napos vidéki utakra is autót kölcsönözni. A mostani gépkocsik 100-140 kilométerre jutnak egy töltéssel, míg az újak akár kétszer ennyire is - tették hozzá.

A változásoktól a felhasználói kör bővülését remélik. A társaság alapítója, Michaletzky Bálint a közlemény szerint újabb településre szeretné bevezetni a szolgáltatást. A társaság új ügyvezetője Ádám Boglárka azt emelte ki, hogy a szolgáltatásaik a közlekedéshez fenntartható módon járulnak hozzá.

A GreenGo 2016 novemberében kezdte meg a szolgáltatását Budapesten, 2020 elején pedig Prágában is megjelentek. Nyilvános beszámolójuk szerint 2019-ben csaknem 427 millió forint, 2020-ban több mint 553 millió forint forgalommal zártak, de nyereséget még nem termeltek.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!