Négy ember meghalt, amikor egy személyautó és egy vonat összeütközött a székkutasi vasúti átjáróban

Kék hírek, 2018.10.26

Négyen meghaltak, amikor egy személygépkocsi és egy vonat összeütközött egy vasúti átjáróban Székkutasnál csütörtökön - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Többen meghaltak balesetben egy székkutasi vasúti átjáróba Huber Krisztián közölte, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az utat lezárták, a forgalmat a 47-es főút irányába terelik.

A katasztrófavédelem honlapján olvasható közlemény szerint egy személygépkocsit sodort el a vonat Székkutas és Orosháza között. Az autóban utazó négy ember a helyszínen meghalt, a vonaton senki sem sérült meg - írták.

Kavalecz Imre, a Mávinform sajtóügyeletese arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a helyszínelés ideje alatt az utasokat vonatpótló buszok szállítják, késésekre kell számítani. Az eddigi jelentések szerint a sorompó működött a baleset idején.

(FOTÓ)
(MTI)

Címkék

Baleset Székkutas

Galériánk

Többen meghaltak balesetben egy székkutasi vasúti átjáróba Többen meghaltak balesetben egy székkutasi vasúti átjáróba Többen meghaltak balesetben egy székkutasi vasúti átjáróba Többen meghaltak balesetben egy székkutasi vasúti átjáróba Többen meghaltak balesetben egy székkutasi vasúti átjáróba
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!