Őrizetbe vettek egy 60 éves férfit, aki kábítószert és hamis gyógyszereket árult Vácon

Kék hírek, 2021.08.11

Őrizetbe vettek egy 60 éves férfit Vácon, akinél kábítószert, zárjegy nélküli cigarettát és hamis gyógyszereket találtak - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

A közlemény szerint a férfire hétfőn csaptak le a rendőrség, illetve a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai. A férfi tartózkodási helyéről, tárolójából és autójából kábítószergyanús anyagok, és porciózáshoz szükséges kellékek, hamis gyógyszerek és védjegy nélküli cigaretták kerültek elő.

A rendőrök a lakás átkutatásakor digitális mérleget, 127, különböző méretű nejlontasakot foglaltak le, autójában 230 hamis gyógyszert találtak, amelyek között akadt nem engedélyezett és vényköteles is.

A férfi garázsában lévő tárolóhelyiségben további 674 hamis tabletta került elő, de lefoglaltak "tarka bogyókat" is, amelyek az előzetes vegyészszakértői vélemény szerint MDMA-t tartalmaznak.

A férfi drogtesztje pozitív lett THC-re és kokainra. Kihallgatásán nem tett vallomást, kérdésekre nem válaszolt.

Az őrizetbe vett férfi ellen kábítószer-kereskedelem, valamint gyógyszerhamisítás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya, egyben kezdeményezik letartóztatását - áll a közleményben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!