Pécsi Vagyonhasznosító: a társaság nevével visszaélve próbálnak csalók pénzhez jutni

Kék hírek, 2021.06.02

A Pécsi Vagyonhasznosító (PVH) Zrt. nevével és logójával visszaélve csaló, illetve csalók próbálnak pénzhez jutni a baranyai megyeszékhelyen - hívta fel a lakosság figyelmét közleményében a város százszázalékos tulajdonában álló társaság, amely rendőrségi feljelentést tett az ügyben.

A cég közleménye szerint a csalók magukat a PVH munkatársának kiadva azzal keresnek fel embereket a megyeszékhelyen, hogy számukra szociális bérlakást tudnak intézni.

Ezért félmillió forintot kérnek el azzal, hogy a lakás kiutalásakor további félmillió forintot kell majd fizetniük, továbbá az ingatlant három évvel később meg is vehetik - jelezték a kommünikében, hozzátéve: a csalók a PVH fejléces dokumentumaihoz hasonló papírra készítenek hamis okiratot különféle formájú és tartalmú pecsétekkel.

A PVH a közleményben felhívta a figyelmet arra, hogy a társaság "nem foglalkozik szociális bérlakásokkal és semmilyen formában nem keres fel magánszemélyeket" - írták.

A cég megtette a rendőrségi feljelentést az ügyben és arra kéri az embereket, hogy gyanú esetén értesítsék a PVH-t a 72/801-801-es telefonszámon.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!