Szombattól változik a 28-as és a 37-es villamos közlekedése a fővárosban

Kék hírek, 2022.07.28

Felújítás miatt szombattól pótlóbusz közlekedik a 28-as, a 28A, a 37-es és 37A villamosok helyett Kőbánya alsó vasútállomás és az Új köztemető között - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint több helyen is felújítják a vágányokat az Élessarok és az Új köztemető közötti szakaszon július 30. és augusztus 12. között.

A felújítások ideje alatt a 28-as és 28A villamosok összevontan, rövidített útvonalon, a Blaha Lujza tér és Kőbánya alsó vasútállomás között 28-as jelzéssel közlekednek.

A 37-es és a 37A villamosok - szintén összevontan, rövidített útvonalon - a Blaha Lujza tér és az Élessarok között közlekednek. A Blaha Lujza tér felé az Élessaroknál, Kőbánya felső vasútállomásnál, a Halom utcánál és az Őrháznál a megszokottól eltérően, a Sörgyár irányú megállónál lehet felszállni a villamosra.

Kőbánya alsó vasútállomás és az Új köztemető között a 28-as pótlóbusszal lehet utazni, útvonala és megállóhelyei a BudapestGO felületén a https://go.bkk.hu/route/BKK_VP28 linken elérhetők - olvasható a közleményben.

A BKK a 95-ös és a 195-ös autóbuszokat ajánlja alternatív utazási lehetőségként.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!