Tehervonatok ütköztek, Biatorbágy és Herceghalom között nem közlekednek a vonatok

Kék hírek, 2022.07.10

Összeütközött két tehervonat vasárnap hajnalban, emiatt Biatorbágy és Herceghalom között nem közlekednek a vonatok - közölte a Mávinform az MTI-vel

Tehervonatok ütköztek, Biatorbágy és Herceghalom között nem közlekednek a vonatok A vasúttársaság közleménye szerint vasárnap kora hajnalban a Biatorbágy és Herceghalom között közlekedő tehervonat eddig tisztázatlan körülmények között nekiütközött az előtte közlekedő tehervonatnak, a balesetben több kocsi is kisiklott.

A baleset miatt Biatorbágy és Herceghalom között a vonatközlekedés nem lehetséges. A kárfelmérést, helyreállítást és a vizsgálatot megkezdték.

A vizsgálatok hosszabb időt vesznek igénybe, ezért vasárnap jelentős forgalomkorlátozásokkal, pótlóbuszos közlekedéssel kell számolni a győri vonalon utazóknak - hívta fel a figyelmet a Mávinform.

Bizonyos vonatok kerülő útvonalon Székesfehérvár, Komárom érintésével közlekednek. A Budapest-Győr-Hegyeshalom, a Budapest-Győr-Sopron, illetve Szombathely közötti elővárosi és távolsági IC vonatok jelentős késéssel közlekednek. Vonatkimaradásokra is számítani kell, rövidebb útvonalon közlekedő vonatok is lesznek - jelezték.

A közleményben tájékoztatnak arról, hogy a Déli pályaudvar és Tatabánya, illetve Tatabánya és a Déli pályaudvar között nem közlekednek az oroszlányi S12-es elővárosi vonatok. A győri S10-es számú vonatok a Déli pályaudvar és Biatorbágy, illetve Herceghalom és Győr között közlekednek, a Biatorbágy-Herceghalom szakaszon pótlóbuszok szállítják az utasokat.

A Münchenből a főváros felé tartó 261-es számú railjet Bicske és Budapest között nem közlekedik. Utasai vonatpótló busszal utazhatnak Bicske és Biatorbágy között, onnan tovább személyvonattal.
(MTI)

Galériánk

Tehervonatok ütköztek, Biatorbágy és Herceghalom között nem közlekednek a vonatok Tehervonatok ütköztek, Biatorbágy és Herceghalom között nem közlekednek a vonatok Tehervonatok ütköztek, Biatorbágy és Herceghalom között nem közlekednek a vonatok
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!