Tényfeltáró vizsgálat indult az aszódi kettős gyilkosság ügyében

Kék hírek, 2022.06.03

Tényfeltáró vizsgálatot rendelt el az országos rendőrfőkapitány az Aszódon múlt héten elkövetett kettős gyilkosság ügyében. A gyanú szerint az apa ölhette meg két tizenéves lányát, akik láthatáson voltak nála.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata pénteken a honlapján őszinte részvétét fejezte ki az áldozatok hozzátartozóinak és együttérzését mindenkinek, akit a súlyos tragédia megrendített.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon emberölés miatt folyik nyomozás. Az eset részleteinek, előzményének feltárása, az ezekből levonható konkrét és általános következtetések megállapítása érdekében az országos rendőrfőkapitány teljeskörű tényfeltáró vizsgálatot rendelt el - közölték.

Múlt csütörtök este a rendőrök állampolgári bejelentésre érkeztek tűzoltókkal együtt egy aszódi társasházi lakáshoz, ahonnan a telefonáló furcsa szagot érzett kiáramlani. A lakásban egy 14 éves és egy 16 éves lányt holtan találtak, mindketten az ágyukban feküdtek.

A nyomozás adatai szerint a lányok Heves megyei lakóhelyükről Aszódon élő apjukhoz érkeztek láthatásra május 20-án. A 46 éves férfi - nagy valószínűséggel május 21-ére virradóra - álmukban megölte lányait, majd a Heves megyei Adács közelében egy mozdony elé lépve öngyilkosságot kísérelt meg - írták.

Az akkor még ismeretlen személyazonosságú férfit életveszélyes állapotban mentőhelikopter vitte kórházba, iratok nem voltak nála.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!