TV műsor

Tizenkét órásra nőtt a kamionok várakozási ideje Csanádpalotánál

Kék hírek, 2020.03.20

Tizenkét órásra nőtt a kamionok várakozási ideje a csanádpalotai autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán, a várakozásra kényszerülő árufuvarozóknak a rendőrök és a katasztrófavédelem munkatársai vizet osztanak az M43-as autópályán - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken délután.

Tizenkét órásra nőtt a kamionok várakozási ideje Csanádpalotánál Szabó Szilvia közölte, az autópályán több mint 35 kilométeres kamionsor alakult ki a Romániába tartó tehergépjárművekből.

Hozzátette: a személyforgalomban a kilépő oldalon háromórás a várakozás.

A román és magyar hatóságok az átkelőhelyen a meglévő tíz forgalmi sáv mellé további hármat alakítottak ki és hét sávon ellenőrzik közösen a kilépő kamion forgalmat, haton pedig a személyforgalmat. Az M43-as autópályán a a rendőrség járőrei, köztük motoros rendőrök biztosítják a közrend és közbiztonság fenntartását - tudatta a százados.

A fuvarozók közül akik tehetik, igénybe veszik a nagylaki közúti határátkelőhelyet is, ahol délután szintén jelentős várakozási idővel számolhatnak.

Az Útinform adatai szerint az M43-as autópályán a kamionsor 39 kilométeres, a Rákóczi-telepi csomópontig ér.
(MTI)

Galériánk

Tizenkét órásra nőtt a kamionok várakozási ideje Csanádpalotánál Tizenkét órásra nőtt a kamionok várakozási ideje Csanádpalotánál
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!