Többen megsérültek egy balesetben Pilisvörösvárnál, lezárták a 10-es főutat

Kék hírek, 2019.08.12

Többen megsérültek - az első információk szerint nyolcan, köztük gyerekek is -  egy közúti balesetben hétfő délután a 10-es főúton Pilisvörösvár közelében - közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-vel. A rendőrség tájékoztatása szerint egy kisbusz és egy személyautó ütközött frontálisan, az utat lezárták.

Többen megsérültek egy balesetben Pilisvörösvárnál, lezárták a 10-es főutat Győrfi Pál, a mentőszolgálat szóvivője elmondta, két helikopterrel, két gyermekrohamkocsival és három mentőautóval vonultak a helyszínre. A karambolnak öt súlyos sérültje van, és két gyerek is megsérült - fűzte hozzá.

Szabóné Berki Bianka, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel közölte, a helyszínelés és a mentés idejére teljes szélességében lezárták a 10-es főutat.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek azt mondta, egy embert feszítővágóval mentettek ki a roncsokból.
(MTI)

Galériánk

Többen megsérültek egy balesetben Pilisvörösvárnál, lezárták a 10-es főutat Többen megsérültek egy balesetben Pilisvörösvárnál, lezárták a 10-es főutat
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!