Torlódás alakult ki a röszkei határátkelőhelyeken

Kék hírek, 2018.07.29

Torlódás alakult ki vasárnap délelőtt a röszkei határátkelőhelyek kilépő oldalán. Az autópályán három, a közúti átkelőnél kettő órát kell várakozniuk a Szerbia felé tartóknak - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Szabó Szilvia elmondta, az autópálya-átkelőnél a buszok ki- és belépő irányban egyaránt háromórás várakozásra kényszerülnek, a Magyarországra tartó személyautóknál is egyórás a sor.

Szintén erős a forgalom az ásotthalmi közúti átkelőnél, Szerbia irányába kettő, Magyarország felé egy óra a várakozás - tudatta a százados.

Az utazók Szerbia felé választhatják a tiszaszigeti és a tompai közúti átkelőt, ahol kisebb várakozási idővel kell számolni, illetve a Bácsalmás, Bácsszentgyörgy és Hercegszántó átkelőket, utóbbi helyeken nincs várakozás.

A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo oldalon, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!