Újabb balesetek az M5-ös autópályán, egy ember meghalt

Kék hírek, 2019.12.21

A péntek éjszakai baleset után szombat hajnalban újabb balesetek történtek az M5-ös autópályán, az egyikben, Táborfalva közelében egy ember meghalt. Mindkét baleset miatt torlódás alakult ki.

Baleset az M5-ös autópályán A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a hajnali órákban két baleset is történt az M5-ösön, az egyik Táborfalva, a másik Kiskunfélegyháza térségében, mindkettőben több jármű ütközött össze.

A 61-es kilométernél, a Budapest felé vezető oldalon történt balesetben egy ember meghalt, többen megsérültek.

A rendőrök a helyszínelés és műszaki mentés idejére Budapest felé teljes szélességében lezárták a sztrádát. A forgalmat Lajosmizsénél az 5-ös számú főútra terelik. Az autópályára Örkénynél lehet visszatérni - olvasható a police.hu-n.

A sztráda 106-os kilométerénél - Szeged felé - a másik balesettel szinte egy időben - valamivel 5 óra után - három autó ütközött össze. Itt nem sérült meg senki, de csak a leállósávon és a külső forgalmi sávon halad a forgalom.

Péntek éjszaka az autópálya 59-es kilométerénél két autó és két kisbusz ütközött össze. Budapest felé több órán keresztül le volt zárva a sztráda.
(MTI)

Galériánk

Baleset az M5-ös autópályán Baleset az M5-ös autópályán
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!