Újraindít 5 járatot a Wizz Air

Kék hírek, 2021.09.07

Újraindít járatokat Budapestről a londoni Gatwick repülőtérre, Oslóba és Odesszába, Debrecenből pedig Tel-Avivba és Moszkvába a Wizz Air - közölte a légitársaság az MTI-vel kedden.

Az Izraelbe induló gép október 6-tól, a többi október 31-től repül hetente többször is, a londoni a hét minden napján. A beutazási feltételek a járatok indításáig változhatnak, ezért azt kérik az utasoktól, hogy tájékozódjanak a célország konzuli honlapján. A Wizz Air járatain továbbra is kell maszkot viselni - írták.

A Wizz Air az idén már több útvonalbővítést jelentett be. Januárban elindult Abu Dhabiba az első járatuk, majd február elején Szarajevóban, március elején pedig Palermóban nyitottak új bázist. Májusban közölték, hogy Rómából 32 új útvonalon 19 célországba indítanak új járatokat. A debreceni bázis megnyitását két héttel később jelentették be, majd arról adtak hírt, hogy Nagy-Britanniában belföldi járatokat fognak közlekedtetni.

A Wizz Air tavaly veszteséggel zárt a járvány miatt, de már az év elején számítottak a nyári fellendülésre. A cég februári előrejelzése szerint kapacitásai kihasználtsága az idén meghaladhatja a tavalyi 80 százalékát.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!