Vádat emeltek egy férfi ellen, aki eszméletlenre vert egy hároméves gyermeket

Kék hírek, 2022.10.05

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy huszonnyolc éves férfi ellen, aki tavaly júniusban eszméletlenre vert egy hároméves gyermeket - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség az MTI-vel kedden.

A férfi ellen könnyű testi sértés bűntette és zaklatás vétsége miatt emelt vádat az ügyészség.

A vádirat szerint a férfi tavaly márciusban ismerkedett meg egy négygyermekes anyával, akivel a hétvégéket sajóbábonyi családi házában töltötte.

A közlemény szerint a férfire egy bevásárlás idejére bízta rá a gyereket a párja. Az ittas állapotban lévő támadó azonban minden ok nélkül bántalmazta a gyermeket, aki eszméletlen állapotban feküdt az udvaron anyja visszaérkezésekor.

Hazaérkezésekor a nő felelősségre vonta a vádlottat, aki egy nagyméretű konyhakéssel ordítozva fenyegette meg életveszélyesen az anyát és gyermekeit. Az édesanyának gyermekeivel együtt sikerült elmenekülnie a házból, majd rendőri segítséget kért, és értesítették a mentőszolgálatot.

Az ügyészség a büntetett előéletű - más ügyben letartóztatásban lévő - vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől való eltiltást indítványozott - olvasható a közleményben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!