Vádat emeltek szexuális erőszak kísérlete miatt egy utcai támadó ellen

Kék hírek, 2022.09.30

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki megtámadott és megpróbált megerőszakolni egy hazafelé tartó nőt januárban Szigetszentmiklóson - tájékoztatta a Pest Megyei Főügyészség pénteken az MTI-t.

A Szigetszentmiklósi Járási Ügyészség vádirata szerint a nő idén január 27-én, sötétedés után Szigetszentmiklós külső részén, egy bányató melletti utcában gyalogolt hazafelé, amikor egy szembejövő férfi visszafordulva követni kezdte, és beszélgetést kezdeményezett vele.

A férfi eleve azzal a céllal közeledett a sértetthez, hogy akár erőszakkal is szexuális kapcsolatot létesítsen vele - írták.

A vádlott behúzta áldozatát egy kerítés nélküli telekre, a földre teperte, lehúzta a nadrágját és megpróbált közösülni vele, de ez a nő védekezése miatt nem sikerült. A támadót végül egy közeledő autó megzavarta, így elengedte a nőt, elvette a földre esett mobiltelefonját és elmenekült.

A rendőrök öt nap alatt elfogták a gyanúsítottat, aki ellen az ügyészség szexuális erőszak kísérlete és kifosztás bűntette miatt emelt vádat - áll a közleményben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!