Vasárnap este módosul a vasúti forgalom Budapesten

Kék hírek, 2020.12.13

Hatósági zárás miatt vasárnap este szünetel a vasúti forgalom Budapest-Kelenföld és Ferencváros, illetve Soroksári út és Ferencváros állomások között - közölte a Mávinform az MTI-vel vasárnap.

A lezárás körülbelül 19.30-tól várhatóan éjfélig tart a Kvassay-hídnál talált világháborús robbanótest hatástalanítása miatt. A környék kiürítése az Összekötő vasúti híd, és a kunszentmiklósi vonal forgalmát érinti. A művelet ideje alatt az érintett vonatok a Keleti pályaudvar, valamint Kőbánya-Kispest állomás helyett a kelenföldi pályaudvarig közlekednek, illetve onnan indulnak. Az utasok az állomások között a BKK járataival utazhatnak.

A kunszentmiklósi vonal járatai csak a Soroksári út állomásig közlekednek, illetve onnan indulnak A Keleti pályaudvar helyett. A kettő között pótlóbusz szállítja az utasokat, érintve a Ferencváros állomást is - írták.

A menetrendi változásokról a MÁV honlapján, mobilalkalmazásán, és a Mávinform kzösségi oldalán lehet olvasni. A vasúttársaság azt javasolja az utasoknak, hogy a hatósági zárás előttre tervezzék utazásukat.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!