Verekedett, majd seprűnyéllel okozott életveszélyes sérülést egy testvérpár

Kék hírek, 2022.09.05

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség vádat emelt az ellen a két férfi ellen, akik egy esti italozás közben egy másik testvérpárra támadtak és okoztak többek között életveszélyes sérülést.

Rendőrség A vádirat szerint a testvérpár 2020. február 29-én egy nagyobb társaságban italozott a sértettek tanyáján, majd a késő délutáni órákban az egyik vádlott odalépett a házigazdához, majd minden előzmény nélkül ököllel többször is arcon ütötte, majd ezután a testvérpár másik tagja is rátámadt a sértett testvérére, akit ököllel szintén többször arcon vágott. A verekedő testvérpárt ezután a társaság többi tagja szétválasztotta és kitessékelte az udvarra. Ezen a testvérpár felbőszült, majd a bejárati ajtó üvegét összetörte, mire a vendégsereg odaért. A vádlott testvérpár a sértetteket több alkalommal is fejbe vágta egy seprűnyéllel , melynek következtében az egyik férfinek életveszélyes,míg testvérének 8 napon túl gyógyuló sérülései keletkeztek.  

A főügyészség a büntettet előéletű vádlottakat életveszélyt okozó testi sértés és súlyos testi sértés bűntettével vádolja, egyikük ráadásul többszörös visszaeső.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!