Koronavírus - A Mol továbbra sem lát lehetőséget a közgyűlés megtartására

Koronavírus, 2020.03.30

A Mol új közgyűlési hirdetményt tett közzé, de - mivel a koronavírus-járvány kapcsán kialakult rendkívüli helyzet jelenleg is fennáll -, továbbra sem lát lehetőséget arra, hogy az éves rendes közgyűlést a szokásos módon, személyes jelenléttel megtarthassák - közölte a társaság a BÉT honlapján hétfőn.

A Mol emlékeztet: március 24-én tájékoztatták a részvényeseket arról, hogy az április 16-ra összehívott éves rendes közgyűlést a koronavírus-járvány miatt nem lehet megtartani. Mivel azonban a társaságnak a hatályos jogszabályi rendelkezések szerint legkésőbb április 30-ig meg kell tartania az éves rendes közgyűlést, és a meghívót legalább 30 nappal megelőzően közzé kell tennie, a Mol április 30-i dátummal közzétette közgyűlési hirdetményét.

Mint írták, a társaság igazgatósága továbbra is folyamatosan figyelemmel kíséri a COVID-19 vírussal kapcsolatos fejleményeket, a vonatkozó jogszabályokat és a kormányzati, hatósági intézkedéseket, és a lehetőségek szerint időben értesíteni fogják a részvényeseket minden, a közgyűlést potenciálisan érintő intézkedésről.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!