TV műsor

Koronavírus - Családbarát kórházi innovációkra várják a szavazatokat

Koronavírus, 2021.04.14

Családbarát kórházi innovációk - járvány idején címmel hirdette meg közös pályázatát az idén a Magyar Kórházszövetség és a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, a szavazatokat április végéig várják.

A mozgalom az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében azt írta: a két szervezet 2018 óta minden évben keresi a családbarát megoldásokban elöl járó kórházi osztályokat és kórházakat.

Idén a koronavírus-járvány miatt a hagyományostól eltérően meghirdetett pályázat az elmúlt év megható, leleményes, hiánypótló családbarát fejlesztéseire irányítja a figyelmet - tették hozzá.

Úgy fogalmaztak: fontos céljuk elismerni az egészségügyben dolgozók kitartását és erőfeszítéseit, azt, hogy fáradtan és kimerülten is keresik az emberbarát és családbarát megoldásokat a betegek és a munkatársaik számára.

A versenyben lévő 18 kórház pályázati anyaga megtalálható a mozgalom weboldalán, ahol április 30-áig szavazhat a közönség a történetekre. A szakmai zsűri és a közönségszavazatok alapján legjobbnak ítélt pályázatok vállalati partnerek által felajánlott ajándékokat kapnak.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!