Koronavírus - Feljelentést tesz a Jobbik a kormánypártok telefonos kampánya miatt

Koronavírus, 2021.04.19

A Jobbik feljelentést tesz a Fidesz-KDNP telefonos tájékoztató kampánya miatt, mert azt úgy értékeli: "zaklató gyűlöletkampányban terjesztenek rémhíreket Orbánék".

Az ellenzéki párt az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében azt írta: "az Orbán-kormány újabb hazugságkampánnyal akarja elterelni a figyelmet arról, hogy lakosságarányosan hazánkban haltak meg a legtöbben koronavírusban az egész világon".

A Jobbik úgy fogalmazott, "Orbán 25 ezer ember életével nem tud elszámolni", ezért ahhoz a cselhez folyamodik, hogy az ellenzéki pártokról és vezetőikről terjeszt majd rágalmakat. "Zaklató telefonhívásai során azzal a képtelenséggel fogják majd a tisztességes embereket traktálni, hogy az ellenzékiek nem támogatják az oltásokat" - közölték.

Hozzátették: a Fidesznek nem telefonos kampányra kellene költenie az adófizetők pénzét, hanem azoknak az embereknek a megmentésére, akik most is ezerszámra lélegeztetőgépen vannak.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn jelentette be, a Fidesz-KDNP telefonos tájékoztató kampányt indít annak érdekében, hogy a magyar emberek ne higgyenek a baloldal "elbizonytalanító oltásellenes akcióinak". A kormánypárti politikus kiemelte: a baloldal továbbra sem vonta vissza azt a parlamenti határozati javaslatot, amellyel ellehetetlenítenék a keleti vakcinák használatát.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!