Koronavírus - Fidesz: újra támadja a baloldal a védekezést

Koronavírus, 2021.04.06

Ahogy korábban, most ismét a járvány elleni védekezést támadja a Gyurcsány vezette baloldal - írta keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményében a Fidesz.

A nagyobbik kormánypárt a DK politikusainak azon kijelentésére reagált, amely szerint "a vírus csak tettestárs, a magyarok halálát ma az elmúlt 10 év egészségügy-ellenes politikája, az orvosok és ápolók orbáni elüldözése, és az emiatt kialakult kapacitáshiány okozza".

A Fidesz közleménye szerint, amit a DK állít, "az ostobaság, ismét keltik a hangulatot". A baloldal eddig az egyes vakcinák és az oltás ellen hergelte az embereket, most pedig, ahogy korábban tették, újra a járvány elleni védekezést támadják. "A baloldal már a járvány első hullámában álhíreket, kamuvideókat, kamustatisztikákat gyártott, valamint támadta a védekezésben résztvevő szakembereket, és most újra ezt teszik" - fogalmaztak.

"Arra kérjük a baloldalt, ha már segíteni nem képesek, akkor legalább ne akadályozzák a járvány elleni védekezést!" - tartalmazza a Fidesz közleménye.

A DK korábban arról tájékoztatta az MTI-t, közérdekű adatigénylést nyújt be a párt, hogy kiderüljön, hány idős ember halt meg amiatt, mert nem jutott lélegeztetőgéphez.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!