TV műsor

Koronavírus - Hollik: Gyurcsány Ferenc semmit nem tanult az őszödi beszédből

Koronavírus, 2021.03.02

Gyurcsány Ferenc hétfői Facebook-bejegyzése azt bizonyítja, hogy semmit nem tanult az őszödi beszédből és számára semmi sem drága, még az emberélet sem - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója kedden, a Facebookon közzétett, a DK elnökének címzett videoüzenetben.

Hollik István úgy fogalmazott, azt hitték Gyurcsány Ferenc esetében az őszödi beszédnél már nincsen lejjebb, hétfőn azonban "bebizonyította, hogy mégiscsak van".

"Nem elég, hogy a harmadik hullám kellős közepén arra utasítja a baloldali politikus társait, hogy keltsenek bizalmatlanságot a vakcinákkal szemben, (...) a baloldali álhíroldalakat is bekapcsoltatja ebbe az oltásellenes kórusba, a hétfői Facebook-bejegyzésében pedig egészen odáig megy, hogy azt sejteti, a miniszterelnöknek tulajdonképpen nem is a kínai vakcinát adták be" - fejtette ki a kormánypárti politikus.

"Ez az újabb baloldali összeesküvés is azt bizonyítja, ön semmit nem tanult az őszödi beszédből" - mondta Hollik István, hozzátéve: "ez egészen elképesztő és aljas".

"Maga ugyanaz a Gyurcsány Ferenc, akinek nincsenek gátlásai, semmit nem tisztel, akinek semmi sem drága, még az emberélet sem" - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!