Koronavírus - Miklósa Erika és Kemény Dénes is kiállt az oltás mellett

Koronavírus, 2021.04.21

Neves közéleti szereplők a napokban egy kampány keretében mondják el, miért tartják fontosnak a koronavírus elleni védőoltás beadását - közölte Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Facebook-oldalán közzétett videóban szerdán. A felvételen Miklósa Erika operaénekes és a magyar vízilabda-válogatott szövetségi kapitányaként háromszoros olimpiai bajnok Kemény Dénes is megszólalt.

Szentkirályi Alexandra azt mondta, a pandémia ellen az egyetlen megoldás a hatékony és biztonságos vakcina, ezért is fontos, hogy minél többen regisztráljanak, kérjék a készítményt.

"A koronavírus-járványban emberéletekért küzdünk, újra a normális hétköznapokat szeretnénk visszakapni. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy éljünk az oltás lehetőségével. Kérünk mindenkit, hogy regisztráljon, és oltassa be magát!" - hangoztatta.

Miklósa Erika azt mondta, már több mint egy éve hiányoznak az emberek életéből az együttlétek a családdal, a barátokkal, a nézőkkel. Úgy fogalmazott, hogy neki az oltás érzelmi kérdés. Jelezte, ő kérte a vakcinát, és erre biztatta a társadalom többi tagját is.

Muszáj egy kicsit felelősebben gondolkodni - jelentette ki Miklósa Erika.

Azt mondta, örül, hogy részt vehet a kampányban, mert úgy látja, a mindennapokban aggódás, értetlenség, félelem, türelmetlenség érzékelhető.

A járvány időszakában az operaénekesnek a legjobban az hiányzott, hogy megölelje a szeretteit.

Kemény Dénes azt mondta, a pandémia kitörésének első másodpercétől arra várt, hogy mikor lesz használható védőoltás.

Hangsúlyozta: azért tartotta fontosnak, hogy kiálljon a vakcina mellett, mert meggyőződése szerint ez az egyetlen módja annak, hogy egy éven belül véget érjen a járvány.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!