Koronavírus - Miskolci Fidesz-KDNP: az oltás az egyetlen lehetőség a járvány legyőzésére

Koronavírus, 2021.04.09

Az oltás az egyetlen lehetőség a koronavírus legyőzésére - hangoztatta Bajusz Gábor és Szécsényi Marianna Fidesz-KDNP-s miskolci önkormányzati képviselő. Kiemelték: a miskolci baloldal a keleti vakcinák ellen buzdít és aljas propagandaakciónak nevezi a kormány fokozatos újranyitási tervét.

A képviselők úgy fogalmaztak: felháborító, hogy a baloldal a járvány harmadik hullámának tetőzésekor is csak a saját hasznát lesi, ahelyett, hogy bármit is segítene a védekezésben.

Mint mondták, a baloldal bűnt követ el a saját nemzete ellen és bűnt követ el a miskolciak ellen, amikor megpróbálja lebeszélni a magyarokat és a miskolciakat az oltásról vagy bizalmatlanságot gerjeszt a vakcinák ellen.

"Sokadszor hívjuk fel a miskolciak figyelmét" a vakcinák fontosságára, és "kérünk mindenkit, hogy regisztráljon az oltásra, és a felajánlott oltóanyagot, legyen az keleti vagy nyugati, bizalommal fogadja el - hangsúlyozták, megjegyezve: "a gyurcsányista egyesült baloldal képviselői itt helyben is ugyanolyan felelőtlenek, mint budapesti kollégáik a parlamentben".
Mindenki, aki az oltás és bizonyos vakcinák ellen kampányol, az pillanatnyi politikai haszonszerzés érdekében veszélybe sodor másokat, "ez súlyos hiba, politikai sarlatánság" - fűzték hozzá.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!