TV műsor

Koronavírus - Nacsa: Gyurcsányék ismét bizalmatlanságot akarnak kelteni a vakcinákkal szemben

Koronavírus, 2021.04.30

Gyurcsányék ismét csak bizalmatlanságot akarnak kelteni a vakcinákkal szemben azt sugallva, hogy az egyik jobb mint a másik - mondta a KDNP frakciószóvivője pénteken.

Nacsa Lőrinc az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában leszögezte: ez azonban nem igaz. A Magyarországon elérhető összes oltóanyag hatékony és biztonságos - hangsúlyozta.

A kormánypárti politikus azt mondta: az oltásellenes baloldal tevékenysége ellenére Magyarország jelenleg az egyik legátoltottabb tagállam az Európai Unióban és most is folyamatosan zajlik a koronavírus elleni védőoltások beadása.

"Ha Gyurcsányékon múlt volna, még mindig az elhibázott brüsszeli vakcinabeszerzésre várnánk és 1,5 millió emberrel kevesebb lenne beoltva" - értékelt a KDNP frakcióvezetője, hozzáfűzve: zárva kellene tartani az éttermeket és az üzleteket is.

Nacsa Lőrinc hangsúlyozta: arra kérnek mindenkit, ne hallgasson az oltásellenes baloldalra, mert az oltás életeket ment. "Mindenkit arra biztatunk, hogy regisztráljon és vegye fel az oltást" - fogalmazott, megjegyezve: hiszen Magyarországon már nem a vakcinamennyiségen múlik, hogy ki mikor kapja meg az oltást.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!