TV műsor

Koronavírus - Nagytakarítást végeznek a héten a budapesti Krúdy általános iskolában

Koronavírus, 2020.10.28

Fertőtlenítő nagytakarítást végeznek a III. kerületi Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában a héten a koronavírus-járvány elleni védekezés részeként - mondta az intézmény vezetője szerdán telefonon az MTI-nek.

Koronavírus - Nagytakarítást végeznek a héten a budapesti Krúdy általános iskolában Holdampf Ágnes közölte, hogy a hétfőtől péntekig tartó takarítás során portalanítanak és felületfertőtlenítést végeznek, különös tekintettel a padlózatra, bútorokra, ajtókra, padokra és székekre.

A takarítást a tantermekben kezdik, majd a közösségi tereket, folyosókat, lépcsőházat és a mellékhelyiségeket fertőtlenítik. A már kitakarított termeket bezárva tartják - ismertette.

Hozzátette, hogy az iskolában korábban is naponta takarítottak, a koronavírus-járvány óta pedig a szünetekben fertőtlenítették az ajtókat, a kilincseket és a kapcsolókat.

Kriska Attila, a takarítást végző cég vezetője elmondta: az iskola minden helyiségére kiterjedő, átfogó takarítást az Észak-Budapesti Tankerületi Központ megbízásából végzik.

A takarításnál ózongenerátoros fertőtlenítést is végeznek, amelyhez az eszközt a tankerület biztosítja. A takarításnak köszönhetően a tanulók biztonsággal térhetnek vissza az iskolába az őszi szünet után - emelte ki.

(FOTÓ)
(MTI)

Galériánk

Koronavírus - Nagytakarítást végeznek a héten a budapesti Krúdy általános iskolában Koronavírus - Nagytakarítást végeznek a héten a budapesti Krúdy általános iskolában Koronavírus - Nagytakarítást végeznek a héten a budapesti Krúdy általános iskolában Koronavírus - Nagytakarítást végeznek a héten a budapesti Krúdy általános iskolában Koronavírus - Nagytakarítást végeznek a héten a budapesti Krúdy általános iskolában
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!